Auto Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Apply
Auto Driver
D
Drivershaab
Thane, Maharashtra
Apply
7 hours ago
₹15T–₹15.5T a month
Full–time
Only Driving. Type : Auto

More info about this Auto Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 15000 INR to 15500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drivershaab expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane DTDC Hub.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Drivershaab

Related jobs

  • Towing Driver Mumbai

    Require A Candidate Of Towing Driver Machine Operator. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Light driver

    URGENT HIRING JOB OPENINGS 2024 APPLYING LINK raquohttpsbitly3Mu6Z0U HOTEL CLEANER 180 MALE amp FEMALE HOUSEKEEPER 150 MALE amp FEMALE APPLYING LINK raquohttpsbitly3Mu6Z0U STOREKEEPER 100 MALE amp FEMALE DISHWASHER 250 MALE amp FEMALE CLEANER 250 MAL...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Apply Personal Driver M Mordec Global Private Limited Thane, Maharashtra Apply 10 hours ago ₹15T–₹20T a month Full–time Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now