Auto Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Auto As Per Given Route, Company Aapko 3 Wheeler Degi Usse Aapko Grocery Items Delivered Krne Honge Costumer Ke Ghar Par. Aapke Pass 4 Wheeler Licence Hona Chahiye & Thori English Parni Aani Chahiye Bs -+-10 Hours Ki Job Hai Only 15-20 Order Delivered Krne Hote Hai Aapko. Type : Auto

More info about this Auto Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi Wazirabad near signature brich.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jobistiq Manpower Private Limited

Related jobs

  • Light Driver

    Light Driver For Tata 407,Porter App Or Googel Map Kanlwadge. More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Yadav will provide a salary in the range of 17000 INR to 17500 INR. The exact salary will be deci...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. paras travels will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Boy and Driver Gurgaon| Haryana

    We are looking for a smart and reliable Driver cum field boy. Knowledge of driving luxury cars Having a two wheeler (bike) is mandatory Should know the basic localities of Delhi/NCR Preferred from - Gurgaon location Job Type: Full-time Salary: ₹12,00...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now