Auto Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Yapatla, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto
More info about this Auto Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ANSH LOGISTICS will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ANSH LOGISTICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ANSH LOGISTICS expects the candidate to have the following skills: Auto.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nampally, Hyderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. ANSH LOGISTICS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
driving job for uber
uber id blok candidates not accepted
-
Vehicle Driver
Dear Applicants, Greetings from Global Wingz Careers LLP!!! We are looking for applicants willing to work for Romania HIRING FOR DRIVER Position Available Driver- Heavy Vehicle: Salary 4500 RON. = INR 80,000/- Driver- Light Vehicle: Salary 4500 RON. ...
-
Overseas Truck Driver Placement
Company Overview: Talent Buffet is an executive search firm that is dedicated to fulfilling people needs of our clients at all levels. We believe in solving HR problems for organizations by presenting the most qualified candidates for the job. With a...