Automatic Auto Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Adai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Company Auto Driving Only. Type : Auto

More info about this Automatic Auto Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 15000 INR to 15500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drivershaab expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sakinaka old tejpal industrial estate.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Drivershaab

Related jobs

  • Driver Job Opening for UBER

    Driver Job Opening -We are currently seeking a skilled and reliable driver to join our team. This is a full-time position with a monthly salary range of 25,000 to 30,000 INR, along with attractive weekly incentives.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • i need driving job| bus

    need job bus, tempo,truck i live in uran navi mumbai

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now