Automation Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Install, Maintain, And Replace Automation Systems At Key Points In The Production Process. Skills Needed : Computer Repair

More info about this Automation Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alpha automation will provide a salary in the range of 8000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alpha automation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alpha automation expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Margao, Goa.

8. What are the timings of this job?
Ans. Alpha automation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Alpha automation

Related jobs

  • Electrical Technician

    Need electrical technitian.Should have minimum basic knowledge of electrical.Job Type: Full-timeSalary: ?15,000.00 - ?1+,000.00 per monthSchedule: • Day shift Experience: • total work: 1 year (Required) • Electrical tecnician: 1 year (Required) Speak...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Iti Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician More info about this Iti Technician Job: 1. How much salary can I expect for this ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Aldona, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fiber Technician

    Job Category Share Job Posting Company Details Overview Experience: 2-3 yrs Location: Panjim Qualifications: Bachelors in Telecommunication, electronics or any equivalent field. Notice Period: Immediate to 30 days Skills · Cabling various electrical ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now