Automobile Mechanic

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Car Evaluation Work , Technician , 4 Wheeler License Is Mandatory. Car Servicing

More info about this Automobile Mechanic Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. techtory will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. techtory expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. techtory expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: rajkot entire.

8. What are the timings of this job?
Ans. techtory expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: techtory

Related jobs

  • Patient Care | Nurse

    Patients Ka Dhyaan Rakhna, Doctors Ki Help Karna. Should Have : GNM Certificate, BSc in Nursing More info about this Patient Care - Nurse Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. THE SAFE HAND HEALTH & NURSING HOME CARE will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Patan, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Uni*** Hairdresser

    Provide professional hairdressing services including cutting, styling, coloring, and chemical treatments to clients of all ages and genders. • Consult with clients to understand their specific requirements and preferences, offering expert advice and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Nri Relationship Manager| Gujrat

    NRI Relationship Manager is one of the key positions in the bank. An NRI RM is primarily responsible for providing financial solutions to meet the requirements of the NRI customers and ensure value added customer service. He/ she is responsible for i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Porbandar, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now