Back offfice Executive
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Kolkata, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Apply
Back Office Executive
Y
Yuvaa E- Commerce (P) Ltd
Kolkata, West Bengal
Apply
₹15T–₹20T a month
Full–time
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. MS Power Point, Basic Excel, MS Word, Advanced Excel | Skills Needed : Computer, Tally, Email
More info about this Back Office Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PS Qube, Newtown, Kolkata 5th floor pincode 700161 Near- cc 2.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Staff
Dear Candidate, We are providing Work from Home Jobs, Data typing Jobs, Part time Jobs Spend 2-3 hours in one day with study and regular. Roles: Data Entry Operator, back office Executive, Computer Operator. Skill Needed: Knowledge of internet surfin...
-
MEDICAL REPRESENTATIVE JOB FOR FRESHERS 8013+27285
Responsibilities: • arrange appointments to see existing clients and ‘cold call’ new contacts • make presentations in medical settings or conference rooms • persuade clients to use or buy yo
-
Back Office Supervisor
• *Back Office Supervisor** Bharti Axa Life Insurance Company is looking for a back office supervisor to join our team at Esplanade, Kolkata. As a back office supervisor, you will be responsible for overseeing the administrative and operational tasks...