Back Office

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Yamuna Vihar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Yamuna Vihar

Working Hours :
+:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Basic Excel, > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Email

More info about Back Office Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-564 main moujpur road near moujpur Babarpur Metro station gate no-03 delhi- 110053.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Jobistiq Manpower Private Limited

Related jobs

  • Global IT Software Engineer Senior Specialist

    WHAT YOU'LL DO • Provide exceptional Level 3 technical support for enterprise AI tools, working closely with internal teams and vendors to ensure smooth operations and rapid problem resolution. • Drive the adoption of productivity tools within the or...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Analysis Fresher Job |Part time|Remote|

    About the job: Key Responsibilities: 1. Insert customer and account data by inputting text-based and numerical information from source documents within time limits. 2. Compile, verify accuracy, and sort information according to priorities to prepare ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Central Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fresher full stack developer|work from home| location| india|remote

    Job description Job Details*- We require some who comes with a wide range of experience in the LAMP stack. Our software can be very complex, so be prepared.- We mainly use Javascript/j Query for our frontend mainstay, so you would be required to gain...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now