Back Office Coordinator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Vasna, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 11000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vasna

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Assist Front-Line Teams By Managing Behind-The-Scenes Operations. Basic Excel | Skills Needed : Email

More info about Back Office Coordinator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Troika Services will provide a salary in the range of 11000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Troika Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Troika Services expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 37 , city gate behind vijay sales , nr vishala sales , vishala , vasna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Troika Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Troika Services

Related jobs

  • Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad

    Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now

  • PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK

    Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now

  • HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW

    Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Bhavnagar, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now