Back Office Coordinator
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Files, Preparing Quotation, Taking Follow Ups With Clients, Cold Mailing, Etc. Basic Excel, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT
More info about this Back Office Coordinator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vidhi Corporation will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vidhi Corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vidhi Corporation expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms cit, Ms power point.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sr. No. 63, Next to Gujarwadi Phata, Pune Satara road, Katraj 411046.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vidhi Corporation expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Free Captcha entry |amp| data Entry online no investment
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Data Entry |Manufacturing| Internship in Delhi| Mumbai
About Company: Gamahouse Publishing is an international publishing house situated in New York and currently expanding to New Delhi India for operations in India. About the Internship: Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Enter pr...
-
DATA ENTRY OPERATOR | WFH |STUDENT JOB | FRESHER JOB
Data Entry Operators are responsible for entering data and managing and maintaining effective record-keeping. In addition, they may be responsible for organizing files, collecting & managing data.Required Candidate profileHe/she will be responsib...