Back Office Executive

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. Advanced Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nyay foundation will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nyay foundation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nyay foundation expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-127 opp-D park jain mandir nehru nagar pani panch jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nyay foundation expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Nyay foundation

Related jobs

  • Back Office Executive

    vertex solutions is one of the leading financial and banking consulting firms. We are offering balanced, objective perspectives on a wide range of issues related to money and finance. Key Responsibilities:- - [ ] Maintaining Documentation of customer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry |Tamil |amp| English| work from home job|internship at Jackett

    About Company: Jackett is a mobile and web-based teaching application for the after-school tuition sector. We're building the next generation of tools for teachers, incorporating adaptive learning and the power of data into the classroom to enable a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • DATA Entry|part |full Time|work FROM Home|computer Operator|fresher

    We are looking for freshers and experienced candidates for work from home Excellent opportunity @ Data entry/BPO Freshers are welcome Part time/Full time Jobs Maintaining database on regular basis Verify data and maintain accuracy of database

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now