Back Office Executive
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Ulhasnagar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Sales Oder Management, Report Making, Data Maintenance, Order Updating, Coordination .Benefits :- Fixed Timings, Travel Allowance, Monthly Paid Leaves, Public Leaves, Early Leaving Scheme, Leader Incentives, Fixed Year Growth, Performance Growth, Lead Opportunities, Best Infrastructure, 150+ Members, Reputed Brand (25 Yrs). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer
More info about this Back Office Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Satnam Garment will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Satnam Garment expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Asmita texpa B7-F 1st floor kongaow kalyan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountancy |amp| Back Office Internship in Mumbai at CREST EV
About Company: We aim to provide scooters (EVs) that are suitable for Indian conditions. Keeping this as a core principle we plan to provide solutions across the EV spectrum in two-wheelers. Going forward, you can expect a multitude of products &...
-
Back Office Executive Job in Mumbai at Laqshya Infosoft|
About Company: Laqshya Infosoft Solutions is a complete IT solutions company, providing its customers with a continuum of services required in today's digital world throughout the entire business cycle. We provide services in Android app development,...
-
Back Office Executive
We are looking for candidates with excel knowledge (Basic and Advanced), word, Powerpoint etc. The Job Description will be 1. Compiling the data from various sources in excel and generate a report 2. Communicatewith the internal team in relation to t...