Back Office Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kasan, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tfw wine store will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tfw wine store expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tfw wine store expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tfw wine store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sco 25-26, sector 1, hsidc market, manesar gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tfw wine store expects the candidate to work for the following hours: 010:00 am - 7:00pm | Wednesday to Monday


Company Name: Tfw wine store

Related jobs

  • Data Entry Cum Mis Executive

    Job DescriptionHiwe are Looking Data Entry Cum Mis ExecutiveCandidate Have Must Be Any Logistic ExposerMin. 2-3 Year of Revilevent ExperienceMale Candidateshould Be Near by Sec-58, Within 15 Km areahave Good Knowledge of Excel and Basic Computer

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Assistant Jobs in Gurgaon

    MIS Assistant Full Job Description Key Responsibilities: • Data Management: Collect, organize, and maintain accurate data within the organization’s information systems, databases, and spreadsheets. • Data Analysis: Assist in analyzing data to identif...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Casinity Technology Pvt Ltd. Website - Sector • Plot 108, lower basement( 2), IIHT Building, Near LIC Office, sector 44 , Gurgaon. Quilifiacation • Bachelor' Degree in the required Filed, BCA etc Salary – upto 10% Hike on Last salary MIS Executive /S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now