Back Office Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Howrah, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll.

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ammen Motors will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ammen Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ammen Motors does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 53/2 Ashokgarh Near SBI Bank Ground Floor. Kolkata 711104.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ammen Motors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ammen Motors

Related jobs

  • HR Executive

    Job Responsibilities: • Employee Welfare • Employee Engagement • Employee Development • Performance Management • Employee Communication • HR Data Management Job Type: Full-time Salary: ₹16,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Health insurance • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive|Institution|

    • Build contacts with potential clients to create new business opportunities • Explain the customers about the products, its features and benefits • It is a Full Time Sales / Business Development job for candidates with 4 - 5 years of experience of e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant To Chief Executive Officer

    We are looking for an Executive Assistant to the CEO with excellent English communication skills both verbal and written. He or she will be responsible to manage both official & personal tasks such as organizing travel and accommodation, managing...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now