Back Office Executive

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll.

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Plain Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Plain Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Plain Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No - 76, Nobel Nagar, Airport Road, Kotarpur Water Works, Opposite Noble Nagar, Nobel Nagar, Ahmedabad, Gujarat 382340.

8. What are the timings of this job?
Ans. Plain Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Plain Associates

Related jobs

  • Back Office Executive

    Applications invited for the Back Office Executive positions at Ahmedabad for Drinking Water Products, Food Waste Disposers & Kitchen Faucets. Eligibility: Graduate/BBA/MBA. (Female)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • female admin| back office executive|makarba|sg highway

    female junior admin, back office to handle basic email communication documentation etc. Benefits: • Health insurance • Paid time off Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Ahmedabad, Gujarat: Reliably commute or planning to relocate bef...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Assistant

    Insert customer and account data by inputting text based and numerical information from source documents within time limits Compile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entry Review data fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now