Back Office Operations
- Category: Bank Jobs
- Location: Virar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Records, Data Collection, Tally, Clearing Accounts, Preparing And Handling Invoices,Calling Customer And Solving Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Back Office Operations Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HDFC bank LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MV plaza, 7th floor , Virar east,Near Reliance trends.opp virar railway station.
Virar East.
8. What are the timings of this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Require now for Specialist| CRU
JOB PURPOSE: • To handle customer calls / issues while providing consistent delivery of customer delight relating to queries/ requests / financial needs / problem resolution keeping focus on SCB Policies. KEY RESPONSIBILITIES: • Handle customer calls...
-
DBA Lead Oracle |amp| Exadata Administration
Full Job Description Our Team Technology Services Group (TSG) keeps BNY Mellon's technology running and defines and executes the firm’s technology strategy, positioning us for tomorrow. From the computers and collaboration tools of our employees to m...
-
DBA Lead Oracle |amp| Exadata Administration
Full Job Description Our Team Technology Services Group (TSG) keeps BNY Mellon's technology running and defines and executes the firm’s technology strategy, positioning us for tomorrow. From the computers and collaboration tools of our employees to m...