Back Office Operations

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kodalia, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Records, Data Collection, Tally, Clearing Accounts, Preparing And Handling Invoices.

More info about this Back Office Operations Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Au Small Finance Bank Limited will provide a salary in the range of 14200 INR to 2+500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Au Small Finance Bank Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Au Small Finance Bank Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kolkata west Bengal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Au Small Finance Bank Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Au Small Finance Bank Limited

Related jobs

  • CA|Freshers

    Technical Skills ? Looking for Chartered Accountants (max 4 attempts) with 0-2 years of experience for SAP S/4HANA Group Reporting / SAP BPC consultant role. SAP experience is not required, candidate will be provided training on SAP BPC / GR tool. ? ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • JUNIOR ACCOUNTANT

    Job Code: HREQ2024/03/87 Job Category: Accounting Experience: 1-6 Years Place Of Posting: KOLKATA Job Details: Strong knowlege in Tally, GST, TDS online, Day to Day accounts, BRS, Assisting Senior, Accounts Maintain Salary Per Year: 1.20L/PA - 1.80L/...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent | opening for Accountant position for near bypass|

    Company type: safety leather jacket export Industry type : export Registered Office Address: (Near Bypass) Job-role/title: Accountant Number of requirement: 1 Experienced: min 1yr Salary structure: 12k-15k Job-description in detail: tally erp+, ,tds,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now