Back Office Operations

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ampad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Records, Data Collection, Tally, Clearing Accounts, Preparing And Handling Invoices. Advanced Excel

More info about this Back Office Operations Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TRUST FIRST FINANCIAL ADVISORS will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TRUST FIRST FINANCIAL ADVISORS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TRUST FIRST FINANCIAL ADVISORS expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6 How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GOTRI, VADODARA.

8. What are the timings of this job?
Ans. TRUST FIRST FINANCIAL ADVISORS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: TRUST FIRST FINANCIAL ADVISORS

Related jobs

  • E|commerce Operations

    Designation: E-commerce Operations Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Taking care of customer queries via chat/WhatsApp or email 2. Coordinating with logistics companies for successful deliveries of orders 3. Taking care of any...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Operation Executive

    Manage 50+ AMTS BUS Operation Daily Basis Manage Drivers team for smooth and ontime operation Give Training and motivation for better result Recruit new driver as per requirement Salary: ₹15,000.00 - ₹21,000.00 per month Schedule: - Morning shift Sup...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Associate

    An Operations Executive is responsible for managing the day-to-day operations of a company and ensuring the delivery of efficient services. They oversee the production, logistics, inventory management, quality control, and customer service department...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now