Back Office Operations

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Records, Data Collection, Tally, Clearing Accounts, Preparing And Handling Invoices. Skills Needed : Computer, MS CIT | Basic Excel, > 30 WPM Typing Speed, MS Word

More info about this Back Office Operations Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ayesha Enterprises will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ayesha Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ayesha Enterprises expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Ms cit, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flat no 202 sara heights rajendra nagar pillar no 244.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ayesha Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ayesha Enterprises Attapur, Telangana

Related jobs

  • Senior Operations Project Manager

    Why We Work at Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet unlocks the power of data through analytics, creating a better tomorrow. Each day, we are finding new ways to strengthen our award-winning culture and accelerate creativity, innovation and grow...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head | Operations | Mining

    Head - Operations - West Africa (Mining) Age: Around 50 years Qualification: Mining Engineering Role Responsibilities • Development of National International Mining Business, Mining acquisition - "national/international locations . Managing entire op...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Operations Manager

    Exp: 6 to 10 years. Shift Timings: Rotational Location: Hyderabad (Work from Office) Job Description: Required: Bachelors degree is required. Ideally in Computer Science, Cyber Security, Information Security, Engineering, Information Technology 6+ ye...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now