Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

₹8T–₹14T a monthFull–time
Plywood Laminates Showroom Sales Executive Customer Ko Laminate Decorative Iteam Sale Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Internet Surfing

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Singh Plywood will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Singh Plywood expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Singh Plywood expects the candidate to have the following skills: Computer, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Singh Plywood expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Singh Plywood nasirabad road near st. merry convent girls school alwar gate ajmer raj.

8. What are the timings of this job?
Ans. Singh Plywood expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Singh Plywoodc

Related jobs

  • Digital Marketing

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Build, plan and implement the overall digital marketing strategy. 2. Stay up to date with the latest technology and best practices. Manage all digital marketing channels. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager Ajmer

    candidate with minimum 5 years experience in commercial vehicles finance

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Marketing| JAIPUR REGION Ajmer

    We are hiring for sales / marketing Qualification- Graduation/ Post Graduation Location- Jaipur Region Designation - BDM Business Development Manager Age - 24 min to 35 Max Salary- 15k to 20k +Incentives Experience - 2 year Min in sales/ marketing an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now