Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Computer, MS CIT | Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word, MS Power Point

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. shree panchavatar traders will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. shree panchavatar traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. shree panchavatar traders expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Internet surfing, Ms cit, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. shree panchavatar traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mgh road sir partap building shop no-23/24 jodhpur-342003.

8. What are the timings of this job?
Ans. shree panchavatar traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: shree panchavatar traders

Related jobs

  • Sales Manager|Personal Loan

    Role/Job Title: Sales Manager-Personal Loan (Partner Business) Business: Retail Banking Function/ Department: Personal Loan Place of work: Pan-India Roles & Responsibilities: ' • Acquisition of personal loan customers in the identified segment • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Garment More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Kota , Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • tsm | evbu

    Position Summary with Job Responsibilities The position will be responsible for driving the sales of electric vehicle range in assigned region toRetail / Institutional/ Government & fleet customer accounts In order to achieve business objectives ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now