Back Office Sales Assistant

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Naroda, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. e2e Courier and Cargo will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. e2e Courier and Cargo expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. e2e Courier and Cargo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 5 Krishna Park Trading Society, ITI road, Naroda Galaxy 38+230.

8. What are the timings of this job?
Ans. e2e Courier and Cargo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: e2e Courier and Cargo Naroda, Gujarat

Related jobs

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Wood decor will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Gujarat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Wood decor will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bike Delivery Boy

    Distributing various packages to specified locations within a given time frame.Planning daily travel routes based on locations and time frames.Carefully loading and unloading all packages.Accepting and recording payment for delivered packages.Answeri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now