Back Office Sales Assistant

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tra Infotech will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tra Infotech expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tra Infotech does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 20+,western business center opposite apna sweet near mangilal dudhwala new palasia indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tra Infotech expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Tra Infotech

Related jobs

  • Wholesale Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Balaji services will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales | Languages : English More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeper

    Full Job Description Clean and tidy up hotel rooms, hallways, elevators, lobbies, common areas, fitness and business centers, and restaurants. Dust and polish various surfaces and furniture. Vacuum, sweep, and mop floors. Empty trash bins. Change lin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now