Back Office Sales Assistant

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Aliganj, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bbros Food India Llp will provide a salary in the range of 7000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +/30 vikas nagar opp rohtas apartment.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bbros Food India Llp

Related jobs

  • Bancassurance Manager

    Hiring for Bancassurance Manager in all over DELHI/NCR location: Post: Bancassurance Manager CTC: 3.00LPA to 6.00LPA Experience: Min. 2 year experience in Life Insurance sales Roles & Responsibilities: Converting the leads received from Branch St...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bancassurance Manager

    Hiring for Bancassurance Manager in all over DELHI/NCR location: Post: Bancassurance Manager CTC: 3.00LPA to 6.00LPA Experience: Min. 2 year experience in Life Insurance sales Roles & Responsibilities: Converting the leads received from Branch St...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Officer|BRANCH BANKING|Relationship Management

    JOB ROLE : · Redress customer needs pertaining to cash, DDs, cheque deposits, general information. · Speed and accuracy of transaction. · Exploitation of other business opportunities sensed. · Providing quality of experience that will ensure retentio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now