Back Office Sales Assistant
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 18K
- Published on: 2025/09/21
Having Experience In 2 Wheeler Showroom Of Front And Back Office Sales.Following The Whole Process From Sales To Hand Over Of Bikes. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Back Office Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. J M Motors Yamaha will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. J M Motors Yamaha expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. J M Motors Yamaha does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. J M Motors Yamaha expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: J M Motors Yamaha Sec 10 Noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. J M Motors Yamaha expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Co|Ordinator
Coordinating The Sales Team, Filing Important Documents, Responsible For Sales-Related Equipment Or Material. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Co-Ordinator Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Green Ar...
-
Jewellery Salesperson
Gold Jewellery Sales Experience Is Required. Call Only If You Have Jewellery Sales Experience. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Jewellery Salesperson Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R J Jewellers ...
-
Sales Executive | Business Developm|
Generate Business Leads , Interact With Customers. More info about this Sales Executive - Business Developm... Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fox Brain Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 28000 INR. Th...