Back Office Sales Assistant
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Ulhasnagar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Skills Needed : Computer
More info about this Back Office Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srpdl will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srpdl expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srpdl expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ulhaasnagar &
Navi Mumbai Pickup Drop Facility.
8. What are the timings of this job?
Ans. Srpdl expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Key Account Manager |E|Commerce|
Job Title: Key Accounts Manager - E-Commerce Location: Mumbai/Gurgaon Must have: 5-6 years of FMCG E-commerce experience Your Key Responsibilities: · Driving the sales performance of E-Commerce Accounts · Managing and executing promotional campaigns ...
-
Store Manager
NEEDLEDUST IS HIRING Store Manager for our Bombay store in BKC The ideal candidate will be responsible for sales performance, customer satisfaction, and staff training and development. You will work to foster client loyalty and expand our brand prese...
-
Sales Engineer
A sales Engineer who has basic to intermediate knowledge on AV system's such as but not limited to Sound system, Projectors, screens, Conferencing system, Interactive panels, Automation, CCTV, Access control etc.Job Responsibilities: 1. Generate new ...