Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Badlapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. United Smart Services will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. United Smart Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. United Smart Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 201 2nd floor patil arcade,near patil mangal karaylay ganesh chowk manjarli road badlapur west 4000+8.

8. What are the timings of this job?
Ans. United Smart Services expects the candidate to work for the following hours: +:45 AM - 6:45 PM | Monday to Saturday


Company Name: United Smart Services

Related jobs

  • Retail Business Finance Role

    Specific Responsibilities: • The jobholder is responsible for partnering and providing commercial advisory to Business to facilitate achievement of the organisational goals and development of people by strengthening their core capabilities. The role ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Ecommerce executive

    Brand: Dimeh – www.dimeh.co.in Position – Sr. E-commerce executive Location – Goregaon East Roles and Responsibilities: Sales order confirmation. · Order processing on All E-commerce Sales Panel viz. · (Amazon, Flipkart, Myntra, Ajio, Nykaa) · Proces...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • E|governance Sales

    We are looking for an experienced Zonal Manager to contribute to our company's goals. Your responsibilities includes supervising the sales team and building long-term client relationships. As a Zonal Manager , you should use your creativity and thoro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now