Bakery Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Uttarakhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
Bakery Chef
B
Bakery shop
Uttarakhand
Apply on WorkIndia.in
16 hours ago₹15T–₹18T a monthFull–time
Baking Quality Bakery Items, Decorating And Plating Desserts, Preparing Sweets And Ice-Cream, Maintaining High Quality Food And Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, Restaurant Experience

More info about this Bakery Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bakery shop will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bakery shop expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bakery shop expects the candidate to have the following skills: Bakery, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bakery shop expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maldewta Raipur dehradun.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bakery shop expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bakery shop

Related jobs

  • Demi Chef De Partie

    To monitor stock movement and be responsible for ordering on your section To ensure minimum kitchen wastage. To ensure knowledge of the product is maintained and communicated to all relevant personnel. To be responsible for completing your mis en pla...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Dehradun, Uttarakhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie

    Job Number 230003+6 Job Category Food and Beverage & Culinary Location JW Marriott Mussoorie Walnut Grove Resort & Spa, Village - Siya, Mussoorie, Uttarakhand, India Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Manag...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Mussoorie, Uttarakhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commi I

    • Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counselling, motivating and coaching employees serve as a role model. • Accepting store deliveries are also part of the Commis I Chef duties. • Coordinate and participate with other sec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Dehradun, Uttarakhand

    2025/09/21


    Apply Now