Bakery Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Navsari, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Baking Quality Bakery Items, Decorating And Plating Desserts, Preparing Sweets And Ice-Cream, Maintaining High Quality Food And Service. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Bakery Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj Baker's will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj Baker's expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj Baker's does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Raj Baker's expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gidc colony, gidc kabilpore, navsari.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raj Baker's expects the candidate to work for the following hours: 8 am to 6 pm


Company Name: Raj Baker's

Related jobs

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese, Tandoor, Continental | North Indian, South Indian, Fast Food, Coffee-Tea-Juice, Head Chef, Desert, Restau...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Looking for Online Cooking Teacher in Ahmedabad |Job Id| 130+0865|

    Want a Cooking Teacher tutor in Naranpura Vistar, Ahmedabad. I am looking to be taught online. The Cooking Teacher must communicate effectively. The Cooking Teacher should be punctual and be willing to work on weekdays. 100% Remote Job. Job Location ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook

    Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. Skills Needed : Continental More info about this Continental Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ajay's Takeaway Food will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now