Bakery Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Solan, Himachal Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Baking Quality Bakery Items, Decorating And Plating Desserts, Preparing Sweets And Ice-Cream, Maintaining High Quality Food And Make Cake Pestires Chowmin French Fries Burger Dountus Pizza BurgurAnd Room Facilities Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg

More info about this Bakery Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sharma fast food and baker will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sharma fast food and baker expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sharma fast food and baker expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Fast food, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sharma fast food and baker expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vpo kuthar district solan Himachal Pradesh NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sharma fast food and baker expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 8:00 PM | Tuesday to Monday


Company Name: Sharma fast food and baker

Related jobs

  • Cook|Chef

    Full Job Description HIRING :- COOK/CHEF LOCATION :- SOLAN, HIMACHAL PRADESH MIN EXP :- 1YEAR PREFFRERED FACILITIES :- FOOD + STAY, ESI & PF ALSO SALARY :- 20000-25000/- FOOD PREPARATION TANDOOR, VEG/NONVEG, CHINESE, SOUTH INDIAN, (CONTINENTAL) J...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Solan, Himachal Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Chef

    Full Job Description We are seeking a skilled and passionate Chef to join our culinary team. The Chef will play a vital role in preparing and cooking delicious and visually appealing dishes for our guests. The ideal candidate should possess culinary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Manali, Himachal Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Full Job Description All-rounder chef must have knowledge of all cuisines specially Indian Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 - ₹18,000.00 per month Ability to commute/relocate: Shimla, Himachal Pradesh: Reliably commute or planning to relocate b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now