Bakery Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Bengaluru , Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Baking Quality Bakery Items, Decorating And Plating Desserts, Preparing Sweets And Ice-Cream, Maintaining High Quality Food And Service. Candidate Should Know To Prepare All Type Of Cakes, And Drawing. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bakery
More info about this Bakery Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Old Kavery Bakery & Sweets will provide a salary in the range of 40000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Old Kavery Bakery & Sweets expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Old Kavery Bakery & Sweets expects the candidate to have the following skills: Bakery.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Old Kavery Bakery & Sweets expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KEB circle,Kolar bus stop, old madras road., Hoskote, Karnataka 562114.
8. What are the timings of this job?
Ans. Old Kavery Bakery & Sweets expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
commi 1 2 |amp| 3
Assist in the preparation and cooking of food according to standardized recipes and guidelines. Maintain cleanliness and organization of workstations, equipment, and kitchen areas. Handle and store food items appropriately, following food safety and ...
-
Continental cook
To prepare, cook and serve food delegated as your responsibility, ensuring that the highest possible quality is maintained and that agreed standards for food preparation and presentation are met at all times under guidance from a senior chef. To moni...
-
Assistant Cook
We have a 3-star categorized hotel with 45 rooms in Bangalore. For this property, our requirement for Assistant Cook to administer the following works sections and the guidelines to be followed. Our major guests are corporate sector officers who have...