Bank Recovery Agent
- Category: Bank Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Bank Emi Payment Paid Work Rahega. License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Credit Card
More info about this Bank Recovery Agent Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RCA & CONSULTANT will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RCA & CONSULTANT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RCA & CONSULTANT expects the candidate to have the following skills: Bike, Credit card, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D4 Jyoti Nagar Lal kothi jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. RCA & CONSULTANT expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
PHP Developer
Understanding the fully synchronous behavior of PHP Understanding of MVC design patterns Basic understanding of front-end technologies, such as JavaScript, HTML5, and CSS3 Knowledge of object oriented PHP programming Understanding accessibility and s...
-
Full Stack Developer
Job Description: We are seeking highly skilled and motivated Full Stack Developer to join our team to lead the product development projects. Person should be skilled in leading the technical discussions, deciding the technical stack, designing and im...
-
Software Developer
Summary The Software Developer’s role is to design, code, test, and analyze software programs and applications. This includes researching, designing, documenting, and modifying software specifications throughout the production lifecycle. This role wi...