Banking Assistant
- Category: Bank Jobs
- Location: Vadodara, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaing Sheets, Organise Files And Paper Works.
More info about this Banking Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Icfci will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Icfci expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Icfci does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sun Pharma Road Vadodara opposite Miraj cinema.
8. What are the timings of this job?
Ans. Icfci expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Bank Job in Ahmedabad
We are looking CASA Sales Officer for India’s Top Banks. Location: Ahmedabad, Anand, GJ • Cross CASA Sales Offering products from third parties, such as MF, FD, loans, GI, HI, and LI. • cultivate a relationship with current clients • In charge of res...
-
Business Banking Advisor in mumbai
Working capital background Secured products like CC/OD/BL/TL • Ticket size 25.00L 15CR • Turnover 75Cr • They are typically associated with Business Banking department/MSME segment/SME segment its an individual profile • Preference Bank and can look ...
-
Personal Banker
Job Name – PA (Business Unit) : Personal Banker – Retail Branch Banking Job Title : Personal Banker Business Unit (PA) : RBB Team :) Retail Branch Banking Reports to (job) : Branch Head Location of role : Surat Job Fn : Sales Role Type: Individual Co...