Banking Assistant
- Category: Bank Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Bank Loan Process | Speak Thoda English | Freshers Can Apply | Bank Loan Process
More info about this Banking Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vins Fin Corp will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vins Fin Corp expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vins Fin Corp does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Landmark: Vijeta Super Market
MIYAPUR, HYDERABAD.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vins Fin Corp expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Officer | Hyderabad
Dear Candidate, Greetings from Yes Bank!! We are presently looking out for candidates with Current and Saving account sales experience. Core Responsibilities Acquisition of Quality CASA (Current Account & Saving Account) Accounts- Qualified &...
-
Virtual Relationship Manager Virtual Sale Banking Products Mumbai
Service Assurance Officer Escalations on Call jobs in Thane Call hidden mobile Kanchan email hidden email www hyfly in Job Description Virtual Sales Profile Candidates needs to sell Banking Product Virtually Outbound Calling Voice Process HNI client ...
-
Acquisition Process Officer
: The role entails supporting the process pertaining to account opening and customer service for Corporate Salary segment. The role bearer would be responsible for supporting processing of forms and service requests for a designated branch driving th...