Banking Assistant

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaing Sheets, Organise Files And Paper Works. MS Power Point, MS Word, > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Advanced Excel

More info about this Banking Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Poonam Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Poonam Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Poonam Associates expects the candidate to have the following skills > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ganpati plaza MI Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Poonam Associates expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Poonam Associates Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Field Sales Internship in Jaipur at Kliff India

    About Company: Kliff is a leading fast-moving consumer goods (FMCG) brand that is committed to delivering high-quality products to enhance the daily lives of consumers. With a strong focus on innovation, sustainability, and customer satisfaction. At ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Support Executive

    Job Title: Sales Support Executive (Female only) Company: Kinny Fibreglass Pvt Ltd Location: Jaipur Salary: 20,000 INR per month Job Type: Full-Time About Us: Kinny Fibreglass Pvt Ltd is a reputable company based in Ajmer Rajasthan, specializing in f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fashion designer

    Looking for Garment Fashion Designer experience 4+ years

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now