Banking Assistant

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaing Sheets, Organise Files And Paper Works. MS Power Point, MS Word, > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Advanced Excel

More info about this Banking Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Poonam Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Poonam Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Poonam Associates expects the candidate to have the following skills > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ganpati plaza MI Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Poonam Associates expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Poonam Associates Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • E|Commerce Listing Internship in Jaipur at Fusion Gifts

    About Company: Fusion Gifts is an online gift store of handcrafted gift items. Organization processed orders through digital marketing, social media marketing, and other marketing platforms. About the Internship: Are you ready to dive into the world ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Deck Officer Help Watch

    Candidates with fluency in English. Working exp. in Hotel or Cruise Industry or other ships in similar positions.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    security service

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now