Bar Tender

  • Category: MIS Executive
  • Location: Betalbatim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing Alcoholic And Non- Alcoholic Beverages For Customers, Taking Orders And Presenting.

More info about this Bar Tender Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pentagon Restaurant & Garden Pub will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pentagon Restaurant & Garden Pub expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pentagon Restaurant & Garden Pub does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Beach Road, Pacheco Vaddo, Majorda, Goa 403713.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pentagon Restaurant & Garden Pub expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pentagon Restaurant & Garden Pub

Related jobs

  • Sr|Tech Recruiter

    Paytm Bangalore is hiring for Senior Tech recruiters with 6+ years of experience and who are immediately available to join. People preferably working in startup and e-commerce background with senior level hiring exposure. Share your resumes at zeesha...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • It Recruiter

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Executive

    POSITION TITLE: FRONT OFFICE EXECUTIVE REPORTS TO:: Front Officemanger / Asst. Front office manager POSITION SUMMARY: Attend to guests courteously and deal promptly with their requests and queries. Have Detailed information about the hoteland city. C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Candolim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now