Battery Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Battery Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karpagam Power Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karpagam Power Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karpagam Power Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 1,Malar Complex, Mannargudi Salai, Vilamal, Tiruvarur Chennai, TamilNadu - 610004..

8. What are the timings of this job?
Ans. Karpagam Power Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Karpagam Power Services Thiruvallur, Tamil Nadu

Related jobs

  • Field Technician

    We are looking for Field Technician if interested please apply here. 1)Installing the Access Points,Subscriber units. 2)Installing Switches and Routers, 3)Configuring Access points and subscriber units,. 4)CLIMBING THE TRIPODS ,TOWERS WITH SAFETY EQU...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Tiruppur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Should be able to carry out the PM and CM of Ring main units such as check/repair any oil leak for switching units, oil indicating gauges, topping up oil, replacement of sealing gaskets, oil testing. • Understand comply with all applicable requiremen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • A|C Technician

    Huge opening for A/C Technician job vacancy available in Dindigul Qualification:HSC (12th),S.S.L.C (10th),ITI,Diploma Salary:₹ 8000-15000 FULL-TIME Both Fresher and Experience 0-5 year(s) candidates can apply

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Dindigul, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now