Be Mechanical

  • Category: IT Engineer & Developer Jobs
  • Location: Chakan, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Chakan

Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Production , Quality, And Design Company Will Provide Tea And Lunch Facility Free Of Cost.

More info about Be Mechanical Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LIGMS INDIA PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LIGMS INDIA PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LIGMS INDIA PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chimbli Phata Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. LIGMS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: LIGMS INDIA PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Civil Project Manager

    Salary Range : Rs. 50000 - Rs. 55000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Java Developer | Credit Risk Exposure Processing | Pune | C11

    Skill Set • Experience in Linux environments • Experience in shell scripting • Experience in Ansible Automaton • Experience in CI/CD tools such as Helm, Git, Jira, Jenkins, Tekton, UrbanCode Deploy, Harness, etc… • Familiarity with container orchestr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MS SQL

    Position Name : MS SQL Experience Required : 4 - + years Location : Pune Notice Period : immediate - 15 days JD's Excellent knowledge of MS SQL server and T-SQL development including experience of designing and maintaining a transactional system; Wri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now