Beautician

  • Category: MIS Executive
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Looking For A Well-Presented Beautician To Provide Beauty Services To Our Clients. These Services Include Hair Care, Skincare, Nail Care, Hair Removal Treatments, And Advising Clients On Personal Care Routines To Match Their Styles And Service. A Working Knowledge Of Skincare Therapies And Beauty Products And Trends. Excellent Communication. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bleaching, Clean Up, Eyebrow, Manicure, Pedicure, Waxing, Threading | Skills Needed : Facial, Massage

More info about this Beautician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B Tanish Beauty Salon will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the candidate to have the following skills: Bleaching, Clean up, Eyebrow, Facial, Manicure, Massage, Pedicure, Threading, Waxing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B Tanish Beauty Salon, flat No. 206, 2nd floor, Rajveer Nucleus Building, Mathoba Chowk, Wakad, Pune-411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the candidate to work for the following hours: 11.00 AM - +.00 PM | Tusday to Sunday


Company Name: B Tanish Beauty Salon

Related jobs

  • Human Resource Business Partner

    Job Description Job Purpose: This job is required to manage and lead the HR activities for ACT BU at Talegaon Top / Key Responsibilities for this position: To prepare and work for the Manpower budget considering the forecasted Business of the Unit an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Staff

    Company Brand Promoting. More info about this Office Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sapworld Company will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Chakan, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Unix Administration| Windows Servers

    Role- Unix Administration, Windows Servers Experience- 4 to 6 Location- Pune Role- Must-Have Good verbal/written communications skills and strong interpersonal skills to interact positively and productively with associated computer systems, end-users...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now