Beauty Salon Manager

  • Category: Beautician Jobs
  • Location: Handewadi Road, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Handewadi Road

Working Hours :
0+:30 am - +:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Work In Company Saloon And Provide Service To Customers. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Hair Cutting, Facial, Styling | Manicure, Pedicure, Make Up

More info about Beauty Salon Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiandka Salon will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiandka Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiandka Salon expects the candidate to have the following skills: Facial, Hair cutting, Make up, Manicure, Pedicure, Styling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kiandka Salon expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kiandka salon hadpsar, handewadi,pune station,fatima Nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kiandka Salon expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Kiandka Salon

Related jobs

  • Junior Beautician

    Salary Range : Rs. 4000 - Rs. 8000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Female Hair Dresser

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hairstylist

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now