Bicycle Mechanic

  • Category: MIS Executive
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Bicycles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bike Servicing

More info about this Bicycle Mechanic Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Pedal House will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Pedal House expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Pedal House expects the candidate to have the following skills: Bike servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Pedal House expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7 Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 1, first floor, Shetye Plaza, Upper Bazar, Ponda, Goa 246425.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Pedal House expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Pedal House

Related jobs

  • Car Denter

    Responsible For Repairing Autos.Removing Major/Minor Dents From The Body. Repairing The Vehicle Body And Chassis Component. Carrying Out Repairs For Metal Corrosion On The Structural Panel. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Dish Washer

    Washing Utensils And Maintaining Them.Food And Accommodation Will Be Available . More info about this Dish Washer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. B.M. Bar Restaurant will provide a salary in the range of +000 INR to +000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    • inspect and patrol premises regularly • Monitor property entrance • Authorize entrance of people and vehicles • Report any suspicious behaviors and happenings • Secure all exits, doors, and windows • Monitor surveillance cameras • Respond to alarms...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now