Board Level Technician Y Yesbeevee Engineering Services Private

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Navi Mumbai , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

The Repair Technician Is Responsible For Diagnosing, Troubleshooting, And Repairing Various Types Of Equipment, Machinery, Or Systemsthe Technician Must Possess Strong Technical Knowledge, Problem-Solving Skills, And Attention To Detail To Effectively Identify And Resolve Issues.Provide Technical Support: Respond To Service Calls Or Inquiries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Board Level Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghansoli, Navi Mumbai-400701.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Yesbeevee Engineering Services Private Limited,

Related jobs

  • Project Technician

    Urgent Hiring For Project Technician Profile. Experience 4 years minimum CTC 5 lpa Qualification Diploma or ITI course on draftsmanship Location : Mumbai Industry Construction/Architecture firm Roles & Responsibilities • Drawing development, Cons...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Technician | Welder India Government Mint Mumbai

    Designation - Junior Technician - Welder Number of Job Vacancies - 1 Essential Qualification & Experience: Full Time I.T.I. Certificate in Welding Trade recognised from NCVT/SCVTAge Limit 25 Years Scale of PayRs. 18780-673+0 /- in IDA Pattern of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Skin Laser Technician

    Take Down Patient Case History, Diagnose Illness, Suggest Treatment, Write Prescriptions Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Skin Laser Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Skin Clinic will prov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now