Bpo Staff

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Secunderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Outbound, Domestic | Languages : English, Telugu

More info about this Bpo Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pipal Tree Online Pvt Ltd., will provide a salary in the range of 13500 INR to 17500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pipal Tree Online Pvt Ltd., expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pipal Tree Online Pvt Ltd., expects the candidate to have the following skills Domestic, English, Outbound, Telugu.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Hanuman Temple Anand Nagar Bowenpally Secunderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pipal Tree Online Pvt Ltd., expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pipal Tree Online Pvt Ltd.,

Related jobs

  • Hiring For International BPO Voice process

    Hiring for International voice process in Hyderabad Location. JOB PROFILE Interacting with International customers through voice process Responding to customer calls and providing support and assistance

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/24


    Apply Now

  • HIRING FOR GOOGLE INTERNATIONAL VOICE PROCESS

    Greetings from Voice Bay solutions Dear Candidate, We are conduction a Mega Drive on Wednesday (27-04-2024) for Google Process Work location: Client. Required Skills: Excellent Communication Skills Shift timings: Rotational Shifts Week off: Rotationa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/23


    Apply Now

  • Computer Operator Jobs 2024| Apply Online Private Jobs| Hyderabad

    Private Jobs in Hyderabad 2024: The has recently released the recruitment notification for Computer Operator Jobs. Thus, the officials of BPO Hyderabad is inviting applications through online mode. Therefore, interested aspirants can download the off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now