Bpo Tele Calling
- Category: BPO Jobs
- Location: Alwar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : English
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. India Transport Sarvise will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. India Transport Sarvise expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. India Transport Sarvise expects the candidate to have the following skills: English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Malviya Nagar choyara alwar.
8. What are the timings of this job?
Ans. India Transport Sarvise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Female Call Center Agent| Inbound |amp| Outbound US Voice
:HR contact number-+587065+45. Job description Hiring for US inbound & outbound voice process# Excellent communication skills# Ensure customer service excellence# Displaying complete onus to the customers' requirement# Team player# Self starter# ...
-
+587065+45 | HTC | Part time International call center jobs
72+6825265 ( HTC ) Part time International call center jobs Apply now Designation : Customer Support Executive Day / Night shift Available 12th passed can Apply Salary:INR 2,00,000 - 3,25,000 P.A. Best in the industry + Incentives + NSA Industry:BPO ...
-
International BPO hiring
Job opportunity @ MNC WORK FROM OFFICE 1) Location- Jaipur, Rajasthan Process: International Voice/Chat and Email (Depends upon interview) Salary: 21K CTC to 27K Shift- 24*7(any + hours) Fresher & Experience both can apply Require Excellent commu...