Bpo Tele Calling

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Bargadi Magath, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Outbound, Domestic | Languages : Hindi

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Red viper security india pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Red viper security india pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Red viper security india pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd floor Regal Plaza Munshi pulia Indira Nagar Lucknow 226201.

8. What are the timings of this job?
Ans. Red viper security india pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Red viper security india pvt ltd

Related jobs

  • BPO Executive|International Process| Noida

    We are looking for freshers and Experienced enthusiastic and Dynamic candidates for our International Process, Those who want to make their career in BPO industry are welcome. INTERNATIONAL BPO Process Type: Voice Process Inbound Calls Shift Type: Ni...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring For International BPO

    Job DescriptionImmediate joiners for TOP INTERNATIONAL BPOGraduate with 1 year of international exp required in international sales Salary -50K in handLocation- GURUGRAMContact *** JUHI

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • in International BPO Voice Noida

    Hiring for International Voice process International call center 24 7 Inbound Customer Service voice BPO NO FRESHERS CTC Up to 4 5LPA Rs 37 500 month 5 days working Hyderabad Pune Noida job Location work from office jobs Both side cabs Excellent Comm...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now