Bpo Tele Calling

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Inbound Calling. Languages : English, Hindi

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliable Verification Services will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliable Verification Services expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliable Verification Services expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: nagpur ca road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliable Verification Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Reliable Verification Services

Related jobs

  • International BPO

    Job details Salary ₹15,000 - ₹20,000 a month Job Type Full-time Full Job Description Genx Systems ( https://genx.ae/ ) is one of the main Digital Transformation suppliers and System Integrators in the Middle East. Set up in 200+, the organization has...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • International BPO

    Greetings for the day Tech Mahindra Business Services offers you an opportunity to join one of India's largest international telecom BPOs. Eligibility-Candidates with minimum 6 months of international voice/chat Experience Age Limit 18 To 44 Years Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Pune, Maharashtra

    2025/10/02


    Apply Now

  • International BPO Voice Process for Graduate

    Job DescriptionDear Candidates, Warm Greetings from RDS Staffing Services We are hiring International BPO Voice process PROCESS- Customer Service Hiring Perks and benefits Salary - 17k- 28k CTC /Depends upon Process VISHAL -hidden_mobile Shubham -hid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/01


    Apply Now