Bpo Tele Calling

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Bindhani, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requried For Males And Females Intersted Canidate Contact Me.

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office add-P.contracter power systemNear galaxiya mallRatu road ranchi, 835303.

8. What are the timings of this job?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: P.CONTRACS & P$WER SYSTEM Bindhani, Jharkhand

Related jobs

  • Bpo Tele Calling

    Urgent Requried For Males And Females Intersted Canidate Contact Me. More info about this Bpo Tele Calling Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer operator| Data entry Operator| MIS Executive Ranchi

    Computer operator/ Data entry Operator/ MIS Executive Ranchi callcenterjob.co.in Ranchi, Jharkhand Apply on Post Free Job Website | Search Job For Free 18 hours ago Full–time Hi Greetings for the day!!! V- Tech Data Outsourcing • Home Based Offline /...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Associate

    Ensuring maximum conversion of walk in by attending each and every customer.  Assisting the customers by understanding their needs and closing the sale accordingly.  Increasing the ticket size by Cross selling and Up-selling.  Planning and strivin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now