Bpo Tele Calling
- Category: BPO Jobs
- Location: Lucknow, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Zomato Sweegi Blinkit Flipkart All Clients OnboardingCalling Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Hindi
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rp Private Limited Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rp Private Limited Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rp Private Limited Company expects the candidate to have the following skills: Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rp Private Limited Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shiva mandir mahavir apartment in gurgaon
India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rp Private Limited Company expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Contact Center Voice Agent
Role Definition & Requirement: Call Center Representative will be the liaison between our company and its current and potential customers. Needs to be experienced, self-driven and motivated Voice Agent. Job Description: • He/She will be responsib...
-
THRIVE CONSULTING Hiring for Process Trainer BPO | WFO|
Job Description 1 year as Trainer 1-2 Years of total Experience and preferably in handling BPO business Basic Computer skills Working knowledge of Excel, Power point Excel Understanding of Ops Reports and MIS Excellent communications
-
Required Experience Customer Support
Job Description: BPO Executive Location: Noida/Gurugram Salary Range: 10,000 - 20,000 INR per month We are seeking a motivated and customer-oriented individual to join our team as a BPO Executive. As a BPO Executive, you will be responsible for provi...