Brand Promoter | Online Marketing

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Ajnala, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Will Handle All The Social Media Of Company.Boost Sales. Arrange Promotional Events. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Social Media | Facebook Admanager

More info about this Brand Promoter - Online Marketing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chillway Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chillway Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chillway Foods expects the candidate to have the following skills: Facebook admanager, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chillway Foods expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Village.Panj graian nijjaran
Near Ajnala
Amritsar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chillway Foods expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Chillway Foods

Related jobs

  • Marketing Specialist

    Duties/Responsibilities: ● Help Graphic Designers to develop and implement the creatives & communication both offline and online across the sites ● Identifies and capitalizes on opportunities to promote and positively represent the organization t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Amritsar, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing part time job|internship at Multiple locations in SkillVertex

    About Company: SkillVertex is a self-funded startup. We are a sophisticated ed-tech startup that provides courses and training programs to all graduating students. About the Internship: Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Develo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Kapurthala, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    Full Job Description Experience: Fresher with good communication skill 5 Days Working Location: Mohali Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: Day shift Monday to Friday Speak with the em...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now